Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΔΗ.Κ.Ε.Π. : Τακτική Συνεδρίαση , 15/04/2014


Ενημερώνουμε όλους τους πολίτες,του Καλλκρατικού Δήμου Ερέτριας,πως την Τρίτη 15/04/2014,στις 7:00μ.μ.,η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΔΗ.Κ.Ε.Π.,στην τακτική της συνεδρίαση,ανοικτή όπως κάθε Τρίτη σε όλους,συνεχίζει την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της.Επίσης,πρόκειται να τεθούν οι λεπτομέρειες,για την οικονομική ενίσχυση του Συνδυασμού,από απόλυτα διαφανείς πόρους,κυρίως δε,από εθελοντικές προσφορές.

Ακόμη,στην ίδια συνεδρίαση,πρόκειται να συζητηθεί και η οργάνωση εκδηλώσεων,υπό την αιγίδα της  ΔΗ.Κ.Ε.Π.,με ποιοτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Και σ' αυτήν την ανοικτή συνεδρίαση για τους πολίτες,εκτός της Οργανωτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Προγράμματος,θα συμμετέχουν και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Υπενθυμίζεται,ότι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΔΗ.Κ.Ε.Π.,το επόμενο χρονικό διάστημα,συλλογικά και μαζικά,με την ανάληψη ευθυνών και πρωτοβουλιών,στοχεύει στην μεγαλύτερη δυνατή επικοινωνία,με τους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου της Ερέτριας.

Η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο νέο,φιλόξενο για όλους,στέκι της Κίνησης,επί της Φιλοσόφου Μενεδήμου,έναντι υποκαταστήματος Εθνικής Τράπεζας Ερέτριας.

Με Aφετηρία Tο Παρόν 


Το Βλέμμα Στραμμένο Στο Μέλλον ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου