Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τακτική Συνεδρίαση ΔΗ.Κ.Ε.Π.

Την Τρίτη 08/04/2014,στις 7:00μ.μ.,η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΔΗ.Κ.Ε.Π.,συνεδριάζει με σκοπό την κατάρτιση του φηφοδελτίου και την έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού της Κίνησης,προκειμένου να στηριχθεί και ενταθεί ο προεκλογικός αγώνας του Συνδυασμού,ώστε ολόκληρη η τοπική κοινωνία του Καλλικρατικού Δήμου Ερέτριας,να ενημερωθεί και να κατανοήσει το όραμα,τους στόχους και την συλλογιστική της συνεργασίας,προς όφελος όλων των Δημοτών,ανεξαιρέτως.

Επίσης,στην ίδια συνεδρίαση,πρόκειται να συζητηθεί και η οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων,υπό την αιγίδα της  ΔΗ.Κ.Ε.Π.,με ποιοτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Και σ' αυτήν την ανοικτή συνεδρίαση για τους πολίτες,εκτός της Οργανωτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Προγράμματος,θα συμμετέχουν και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Υπενθυμίζεται,ότι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΔΗ.Κ.Ε.Π.,το επόμενο χρονικό διάστημα,συλλογικά και μαζικά,με την  ανάληψη ευθυνών και πρωτοβουλιών,στοχεύει στην μεγαλύτερη δυνατή επικοινωνία,με τους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου της Ερέτριας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Grand Blue Hotel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου