Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

                                                   ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ή ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ
ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,
ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

Η Δημοτική Κίνηση Ενεργών Πολιτών του Καλλικρατικού Δήμου  Ερέτριας, ξεκίνησε με αργά βήματα αλλά και με προσοχή την δημιουργία μιας συλλογικής προσπάθειας,
που θα διαμορφώσει μαζί με τους πολίτες, μια πρόταση δημιουργίας, αλληλεγγύης και ανατροπής την σημερινής κατάστασης στο δήμο μας.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο στόχος της ΔΗ.Κ.Ε.Π είναι ξεκάθαρος όσον αφορά τη σημερινή κατάσταση στο δήμο μας αλλά και τη γενικότερη πολιτική κατάσταση.
Η ΔΗ.Κ.Ε.Π δεν είναι μια δημοτική κίνηση διαχείρισης, ενσωμάτωσης ή συγχώνευσης με το υπάρχον σύστημα, με υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις ή κινήσεις, ούτε είναι μια κίνηση η οποία συμμετέχει σε «δήθεν παράλληλες» συνάξεις… μελών της ΔΗ.Κ.Ε.Π., οι οποίες προωθούν δημοτικούς συμβούλους και υποψήφιους δημάρχους της ΔΗ.Κ.Ε.Π.
Οι  αποφάσεις  μας είναι δημοκρατικές, συλλογικές και κανένας άλλος δεν εκφράζει τις απόψεις της ΔΗ.Κ.Ε.Π εκτός από την Οργανωτική Επιτροπή της Κίνησης.
Δεν είμαστε «ειδικοί και επαγγελματίες» των πολιτικών – δημοτικών δρώμενων, αλλά πολίτες του δήμου που προσπαθούμε να κερδίσουμε όσα μας έκλεψαν σε οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό επίπεδο και να μη χάσουμε και τα λίγα που μας έχουν αφήσει.
Διεκδικούμε την άμεση επικοινωνία με όλους τους πολίτες του δήμου, χωρίς σπόνσορες, χωρίς διαφήμιση, χωρίς υπόγειες διαδρομές, χωρίς βρώμικες μεθόδους καταδικασμένες από τους ίδιους τους πολίτες εδώ και χρόνια.
Διαμορφώνουμε το πρόγραμμα μας ελπίζοντας να έχουμε νέες ιδέες και στόχους, που θα ενεργοποιήσουν όλους τους πολίτες.
Γι΄ αυτό θέλουμε τους πολίτες, δίπλα μας, καθημερινά, ακούγοντας και ανταλλάσοντας απόψεις  άμεσα, συμμετέχοντας ουσιαστικά στη χάραξη της κοινής μας διαδρομής.

                                         Η Οργανωτική  Επιτροπή της
               Δημοκρατικής Κίνησης Ενεργών Πολιτών – ΔΗ.Κ.Ε.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου