Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗ.Κ.Ε.Π

Δελτίο  Τύπου
Είμαστε  υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε όλους τους δημότες του Καλλικρατικού  Δήμου  της Ερέτριας και να τονίσουμε για άλλη μια φορά:
Η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» δεν ιδρύθηκε, με μοναδικό στόχο τη συμμετοχή της  στις  εκλογές του Μαΐου 2014, αλλά θα συνεχίσει ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ και μετά τις εκλογές, ανεξάρτητα από τ΄ αποτελέσματα των εκλογών.
Άρα όσοι συμμετέχουν στη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», δεν είναι περαστικοί από τον Καλλικρατικό Δήμο της Ερέτριας. Θα είναι καθημερινά με του δημότες, πριν και μετά τις εκλογές !
Η  «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» δεν ιδρύθηκε για να «συγχωνευθεί» με άλλες δημοτικές παρατάξεις διότι τους χωρίζουν βασικές προγραμματικές αρχές.
Επίσης η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» δεν  πραγματοποιεί συναντήσεις κορυφής, με άλλους υποψήφιους δημάρχους και μάλιστα εν αγνοία των δημοτών και κυρίως των μελών της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Οι  μοναδικές συναντήσεις κορυφής που θα γίνουν θα είναι μέσα σε θεσμικά πλαίσια και σε γνώση όλων των δημοτών.
Με οποιοδήποτε πολίτη του Καλλικρατικού Δήμου της Ερέτριας, η  «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» συζητάει, τόσο για τα προβλήματα του δήμου όσο και για τη συμμετοχή τους στη Κίνηση.
Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όλους, ότι  οι διαδικασίες και δραστηριότητες της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» δεν είναι και δεν θα είναι καθοδηγούμενες από κανέναν που θέλει να «οικειοποιηθεί» την Κίνηση.
Επίσης  οι διαδικασίες και δραστηριότητες της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι και θα είναι ανοιχτές όχι μόνον στα μέλη αλλά και σε όλους τους δημότες.

Το Γραφείο Τύπου
της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Ερέτρια  28-3-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου