Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΔΗ.Κ.Ε.Π. : Τακτική Ανοικτή Συνεδρίαση , Τρίτη 06/05/2014



Ενημερώνουμε όλους τους πολίτες του Καλλικρατικού Δήμου Ερέτριας,πως την Τρίτη 06/05/2014,στις 7:00μ.μ.,η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΔΗ.Κ.Ε.Π.,στην τακτική της συνεδρίαση ανοικτή όπως κάθε Τρίτη σε όλους,θα συνεχίσει τον προγραμματισμό των περιοδειών και συναντήσεων του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μακρυπούλια και των υποψηφίων συμβούλων της Κίνησης,με τους πολίτες,τις κοινωνικές ομάδες και τους επαγγελματικούς κλάδους,σε κάθε γωνιά του Δήμου Ερέτριας.

Και σ' αυτήν την ανοικτή συνεδρίαση για τους πολίτες,εκτός της Οργανωτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Προγράμματος,θα συμμετέχουν και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΔΗ.Κ.Ε.Π.,το επόμενο χρονικό διάστημα συλλογικά και μαζικά με την ανάληψη ευθυνών και πρωτοβουλιών,στοχεύει στην μεγαλύτερη δυνατή επικοινωνία με τους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου της Ερέτριας.

Οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται πλέον στο φιλόξενο για όλους στέκι της Κίνησης,επί της Φιλοσόφου Μενεδήμου,έναντι υποκαταστήματος Εθνικής Τράπεζας Ερέτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου