Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Το επίσημο χρίσμα και...τα επιχρίσματα !!!








Αγαπητοί μας φίλοι

Πριν ο Αλέκτωρ λαλήσει τρις, εγένετο πανδαιμόνιο των επιχρισμένων με τους σοβάδες της αριστεράς που μόνοι τους έσπευσαν να πασαλειφτούν (ευνοήτως) για να καλύψουν ποιους πραγματικά υποστηρίζουν! Ντρεπόμενοι για τα κόμματα που υπηρέτησαν ή και υπηρετούν δεν αποτολμούν επίσημα να λάβουν το χρίσμα που άλλες εποχές σφαζόντουσαν για να εξασφαλίσουν. Όμως ποιος δεν γνωρίζει πραγματικά ποιοι και από ποια κόμματα στηρίχτηκαν οι παλιοί μονομάχοι αλλά και οι διάδοχοι;  …είναι γνωστά τα πάντα και στους πάντες, γνωστό και πασιφανές το πολιτικό παρελθόν τους! (και παρόν)  αλλά και το πολιτικό τους μέλλον …ποιοι τρέμουν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκει δικαιωματικά στην ΔΗ.Κ.Ε.Π. ;  Ποιοι διέδιδαν ψευδώς μέχρι χθες, ίσως και τώρα που μιλάμε, ότι υποστηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να προσεταιριστούν ψήφους αριστερών ψηφοφόρων;
Ο ΣΥΡΙΖΑ το Ε.ΠΑ.Μ. και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ήδη έχουν ανακοινώσει την στήριξη και εμείς αμέσως τις κοινοποιήσαμε προς ενημέρωση των ψηφοφόρων.
Από τις προγραμματικές μας θέσεις φαινόταν και φαίνεται η σοβαρότητα και η πολιτική μας ταυτότητα που ποτέ δεν προσπαθήσαμε να αποκρύψουμε και για κανένα λόγο!
Επίσης από την αρχή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν είμαστε «παιδί κανενός» ούτε τώρα ούτε και στο μέλλον. Όποιος νομίζει ότι οι προγραμματικές μας  θέσεις τον εκφράζουν είναι δικό τους θέμα η απόφαση για στήριξη ή υποστήριξη….
Και τέλος πάντων,  η υποστήριξη των ΣΥΡΙΖΑ , Ε.ΠΑ.Μ. , ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΩΤΑ , έγινε με απόλυτη διαφάνεια και δόθηκε στα ΜΜΕ.
Για τις υπόγειες διαδρομές, για τα κρυφά τραπεζώματα, για τις βραδινές επισκέψεις βουλευτών σε σπίτια των επικεφαλής ……… για τις επικλήσεις και παρακλήσεις…. δεν μιλά κανένας από όσους  συμμετείχαν σ΄ αυτές τις διαδικασίες…. Διαδικασίες που δεν  είναι  ώρα για  αναλύσεις…. Έχουμε μέρες μπροστά μας……… 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου