Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Συνέχιση της καταστροφής ή ολική επαναφορά στην ζωή ;;; - Σκέψου !!!



Αγαπητοί μας φίλοι

Φτάσαμε μια ανάσα από τις  Δημοτικές Εκλογές και το διακύβευμα είναι τεράστιο, καθώς από το αποτέλεσμα κρίνονται, εκτός από το μέλλον των παιδιών και του τόπου μας και οι πολιτικές εξελίξεις που θα σηματοδοτήσουν την οριστική έξοδο από τα μνημόνια και την καταστροφή ή την παραμονή σε αυτά με την δική μας αδιαφορία ή ανέχεια.
Οι Δημοτικές εκλογές δεν μπορεί να εντάσσονται πλέον στις νοοτροπίες του παρελθόντος, στην εξυπηρέτηση των πελατειακών σχέσεων, για την ελεημοσύνη μιας θεσούλας στο δημόσιο, για την προβολή εξαδέλφων και φίλων έτσι αδιάφορα για τις πολιτικές παρατάξεις που υπηρετούν οι συνδυασμοί που τους έχουν ως υποψήφιους! Πρέπει να καταλάβει και ο πιο καλοπροαίρετος ψηφοφόρος ότι το παιχνίδι τους είναι αυτό. Δηλαδή να βάλουν στο ψηφοδέλτιό τους όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα - συνήθως από μεγάλες οικογένειες  - που επιλέγουν όχι για την πολιτική τους οντότητα που μπορεί να είναι έως και ανύπαρκτη, αλλά για να βάλουν στο μαντρί τους ίδιους, θεωρώντας πιο πάνω από σίγουρο ότι θα τους ακολουθήσουν συγγενείς και φίλοι υφαρπάζοντας έτσι την ψήφο τους! …έτσι τόσο απλά είναι τα πράγματα! ….Το θέμα είναι, πως εμείς σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την παλιά και παλαιοκομματική παγίδα που σήμερα είναι πολύ επικίνδυνη για όσους θελήσουν να την αγνοήσουν!
Τι έχει σημασία, να εκλεγεί ο ξάδερφος και φίλος όπου και να είναι υποψήφιος; ή να εκλεγεί ένας συνδυασμός που θα φέρει την πραγματική αλλαγή και την ρήξη με το παρελθόν; Το κακό αυτό δεν περιορίζεται σε τοπικό και μόνο επίπεδο δυστυχώς, γιατί  αν το βράδυ των δημοτικών εκλογών ο χάρτης της επικράτειας βαφτεί για άλλη μία φορά γαλάζιος και πράσινος, τότε ο κίνδυνος για την επόμενη Κυριακή των Ευρωπαϊκών εκλογών, θα είναι θανάσιμος και ίσως μοιραίος για το αποτέλεσμα που θα επηρεαστεί από αυτό των δημοτικών εκλογών! 

Γι αυτό σκέψου!

- Θα ψηφίσεις και αυτή τη φορά τον συγγενή και το φίλο σου, έτσι        αδιάφορα;

- Σε νοιάζει ή όχι να φύγουν αυτοί που σε κατέστρεψαν;

- Θα σκεφτείς την προβολή των αγαπημένων σου προσώπων 
   ή το μέλλον των παιδιών σου;

- Θα ψηφίσεις τους δήθεν ανεξάρτητους που μέχρι χθες ήταν δεμένοι στο    άρμα των μνημονίων και των εκφραστών τους και που σήμερα τους    απαρνιούνται υποκριτικά ενώ στην ουσία τους υποστηρίζουν;

- Μνημόνια και συντήρηση ή αλλαγή και ρήξη με αυτά;

- Συνέχιση της καταστροφής ή ολική επαναφορά;


Σκέψου καλά πριν αποφασίσεις που θα ρίξεις την ψήφο σου! 
Μετά από την απομάκρυνση από την κάλπη...ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!
Αν τους ψηφίσεις...υποθηκεύεις το μέλλον σου!
Αν τους ανεχτείς...ο κατήφορος θα συνεχιστεί!
Η ανατροπή ή η καταστροφή εξαρτάται και από σένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου