Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ευχαριστίες & Μετεκλογικές δεσμεύσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
του υποψήφιου Δημάρχου της ΔΗ.Κ.Ε.Π Νίκου Μακρυπούλια
Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Δημοτική Κίνηση Ενεργών Πολιτών στο σύνολο της, θέλει να ευχαριστήσει όσους μας ψήφισαν, αλλά και όσους μας στήριξαν με κάθε τρόπο.
Να ευχαριστήσω όλους όσους με προσκάλεσαν στο σπίτι τους να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συμφωνήσουμε, να διαφωνήσουμε, να ανανεώσουμε το ραντεβού μας, για μετά τις εκλογές.
Συμμετείχαμε σ΄ αυτές τις εκλογές, ιδρύοντας την ΔΗ.Κ.Ε.Π μέσα από δημοκρατικές και συλλογικές διαδικασίες, μόλις τρείς μήνες πριν τις εκλογές! 
Προσπαθήσαμε για την καλύτερη δυνατή παρουσία μας, με πολιτική και πρακτική έξω από τα καθιερωμένα παλαιοκομματικά ήθη και έθιμα, χωρίς παλαιοκομματικούς και νέο κομματικούς μηχανισμούς, χωρίς να ανήκουμε σε οικογενειοκρατίες, χωρίς καμία οικονομική στήριξη.
Προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε για τις προγραμματικές μας θέσεις, που ήταν το πρώτο μέλημά μας και να γνωριστούμε για πρώτη φορά με του συμπολίτες μας, χωρίς να τους χωρίσουμε σε «Αμαρύνθιους και Ερετριείς».
Μας έβαλαν εμπόδια, μας λοιδώρησαν, μας επιτέθηκαν με χυδαίους και προβοκατόρικους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, απείλησαν άμεσα ή έμμεσα υποψηφίους μας και ψηφοφόρους, μας υποτίμησαν σε μεγάλο βαθμό.
Δεν μπήκαμε σ΄ αυτόν τον πόλεμο… ούτε και σε γνωστές μεθόδους και μηχανισμούς. Αυτό σίγουρα «μας στοίχισε!» εκλογικά. Επίσης υπερτιμήσαμε την στάση των ψηφοφόρων όσον αφορά την αγωνία τους για τα προβλήματα του δήμου, ενώ συνειδητά είχαν διαλέξει «στρατόπεδο και αρχηγό», τοποθετώντας σε δεύτερη μοίρα όλα τα υπόλοιπα ζητήματα.
Όμως μέσα από αυτή τη διαδικασία, τις δυσκολίες, τα λάθη, τη μεγάλη προσπάθεια να μας γνωρίσουν οι συμπολίτες μας, η ΔΗ.Κ.Ε.Π βγήκε δυναμωμένη και θα συνεχίσει την λειτουργία και δράση της, παρά την μη τυπική παρουσία της στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
Η ΔΗ.Κ.Ε.Π υπάρχει και θα υπάρχει, θα αποδείξει ότι δεν ήταν μια «προεκλογική κίνηση», αλλά μια Κίνηση Ενεργών Πολιτών, έτοιμη για ουσιαστικές παρεμβάσεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και ιδιαίτερα έξω από αυτό.
Αυτή είναι και η προεκλογική και μετεκλογική υπόσχεση.
Θα συναντηθούμε σύντομα!!

Μακρυπούλιας Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου